مقایسه جک S3 با ام وی ام X33 اسپرت

جک S3

جک S3 دومین نماینده جک است که به بازار ایران راه پیدا کرده و در این مدت کم توانسته بازار پر رونقی را برای خودش رقم بزند و فروش خوبی تجربه کند . ظاهر جک S3 به صورت کلی شباهت کمی با برادر بزرگ ترش یعنی جک S5 دارد و در قسمت هایی مانند جلو پنجره از ماشین های هیوندای الهام گرفته شده و این موضوع نشان میدهد که کمپانی جک هنوز از نظر طراحی به استقلال نرسیده است اما با این حال عده بسیاری طراحی جک S3 را متفاوت میدانند و همین موضوع باعث شده تا جک S3 در نگاه آنان جذاب به نظر بیاید اما از نظر اصولی میان ابعاد قطعات جک s3 و استایل آنها تفاوت وجود دارد که ظاهر جک S3 را نا همانگ نشان میدهد . به داخل کابین جک S3 که وارد میشویم طراحی مشابه با جک S5 است با این تفاوت که ادوات ابعاد کوچک تری دارند و نکته قابل توجه در طراحی جک S3 رعایت استاندارد های ارگونومی است که در طراحی جای ادوات و صندلی ها بسیار لحاظ شده و باعث شده تا سطح راحتی سرنشینان در جک S3 خوب و قابل قبول باشد و در مسافت های بلند سرنشینان احساس راحتی کامل داشته باشند . جک S3 از نظر کیفیت وضعیت بهتری نسبت به رقبایش دارد و در بحث متریال به کار رفته سعی شده تا از مواد خوبی استفاده شود اما به هر حال جک S3 چینی است و در بخش هایی پلاستیک خشک هم دیده میشود و در پایان وضعیت آپشن جک S3 است که امکانات لازم برای یک کامپکت کراس اوور 80 میلیون تومانی را دارد و کامل است.

قلب تپنده جک S3 یک پیشرانه 4 سیلندر 1.6 لیتری به حجم دقیق 1590 سی سی است که با آرایش خطی قرار گرفته است و به این ماشین نیرو میبخشد . جک S3 به لطف این پیشرانه قابلیت تولید118  اسب بخار قدرت در 6000 دور در دقیقه و 155 نیوتن متر گشتاور در دور موتور 3500 دور در دقیقه را دارا میباشد . گیربکس انتقال دهنده قدرت جک S3 از نوع CVT میباشد که نیرو پیشرانه را به چرخ های جلو انتقال میدهد و سطح هماهنگی خوبی با موتور جک s3 دارد . جک s3 در دورهای میانی به حداکثر گشتاور خودش میرسد که در کنار گیربکس CVT باعث میشود تا بتواند در سیکل ترکیبی تنها به 5.9 لیتر بنزین نیاز داشته باشد و شتاب ثانویه جک S3 هم خوب باشد.

جک S3

جک S3 به لطف پلتفرم جمع و جور ، آرایش هماهنگ سیستم تعلیق با وزن ، طراحی شاسی و عملکرد ، عملکرد مناسب سیستم تعلیق و ... یک کامپکت کراس خوش دست با هندلینگ خوب است که فرمان پذیری و قابلیت مانور آن و در کل سواری جک S3 نمرات خوبی دریافت میکند.

جک S3 زمان عرضه در حدود 70 میلیون تومان قیمت داشت اما به دلایلی چون استقبال خوب مردم حتی تا 87 میلیون تومان هم جک S3 را به فروش میرسانند که اگر با این بودجه شما به دنبال یک کامپکت کراس اوور هستید جک S3 ارزش پرداخت این مبلغ را دارد و با ویژگی های خوب و سطح قابل قبول کیفیت ارزش خرید بالاتری از ام وی ام X33 دارد.

ام وی ام X33S

ام وی ام X33

ام وی ام X33 اولین کراس اوور چینی است که وارد بازار شد و حتی میتوان آن جزء نخستین چینی های وارد شده به ایران دانست و ام وی ام X33S که نسخه اسپرت این ماشین میباشد حدودا 2 سالی میشود که حضور در بازار ایران را تجربه کرده است . ام وی ام X33S در واقع نسخه فیس لیفت ام وی ام X33 میباشد که ضعف های طراحی در آن جبران شده است به طور مثال هنوز ام وی ام X33S در نمای عقب و جانبی سادگی خود را حفظ کرده و جذاب ترین قسمت طراحی آن در نمای جلو و رنگ متضاد سقف و ستون با بدنه در نسخه اسپرت است که در کل باعث شده تا نمای ظاهری قابل قبولی برای ام وی ام X33 به وجود آید . ام وی ام X33S در داخل کابین اسپرت طراحی شده و المان هایی به کار رفته که جذابیت بصری ام وی ام X33 را افزایش میدهد و در اینجا و در بحث کیفیت ام وی ام X33S با همه بهبود هایی که پیدا کرده است سطح متوسطی دارد اما در کلاس خودش وضعیت کیفیت ام وی ام X33S مناسب میباشد و ام وی ام X33S هم مانند جک S3 و دیگر رقیبان امکاناتی مناسب با بازه قیمتی و کلاس خودش دارد . در بحث ظاهری ام وی ام X33S و جک S3 زیبایی و جذابیت در یک سطح برابر دارند اما به طور جزئی کیفیت جک S3 بهتر میباشد .

ام وی ام X33S به یک پیشرانه 1.5  لیتری 4 سیلندر با آرایش خطی و به حجم دقیق 1971 سی سی مجهز شده است که البته از نظر بازدهی و راندمان با توجه به تکنولوژی قدیمی به کار رفته سطح متوسطی دارد . این پیشرانه قابلیت تولید 134 اسب بخار قدرت در دور موتور 5750 دور در در دقیقه و 180 نیوتن متر گشتاور در دور موتور 4300 دور در دقیقه  را دارا میباشد و نیروی پیشرانه ام وی ام X33S توسط یک گیربکس CVT به چرخ های جلو انتقال میابد . با توجه به وزن 1420 کیلوگرمی ام وی ام X33S کشش کاملا متوسط میباشد و مصرف سوخت هم تا حدودی زیاد است که باز به بحث تکنولوژی قدیمی به کار رفته در ام وی ام X33 برمیگردد اما شتاب ثانویه ام وی ام X33S با این تفاسیر قابل قبول است اما از نظر استهلاک ، آلایندگی و بازدهی جک S3 ماشین مناسب تری است زیرا با 400 سی سی حجم موتور کمتر توانایی حرکتی مشابه با مصرف سوخت پایین تر را به نمایش میگذارد.

ام وی ام X33S از هیچ گونه سیستم کمکی پایداری مانند ESP بهره نمیبرد اما فنربندی و آرایش سیستم تعلیق ام وی ام X33S با توجه به ابعاد برای رفع نیاز های روز مره مناسب است اما چندان پیچیدن با سرعت بالا یا انجام مانور های ناگهانی با ام وی ام X33S توصیه نمیشود به صورت کلی هندلینگ و سواری با ام وی ام X33S متوسط میباشد و با توجه به کاربری ها کیفیت سواری آن با جک S3 برابر به نظر میرسد.

ام وی ام X33S در حد توان خودش ضعف های ام وی ام X33 را پوشش داده اما با این حال هنوز با یک کراس اوور جذاب فاصله زیادی دارد و مانند اکثریت دیگر ماشین های چری و ام وی ام بیشترین اهمیت در X33S به طراحی داده شده و کمترین آن به لذت رانندگی و خوب بودن حس رانندگی که در این مقایسه باعث شده تا امتیازات پایین تری نسبت به جک S3 داشته باشد و در حال حاضر با توجه به قیمتی که برای ام وی ام X33S تعیین شده بازار خرید و فروشش ضعیف میباشد.

 

کرمان موتور

جک S3

کراس اوور

ام وی ام

X33